over ons

In juni 2021 zijn wij, Daan en Hans (D&H), een adviesbureau voor bouwconstructies opgestart.

In Beek en Donk, in het ondernemerscentrum 'De Koppel' hebben wij ons kantoor. Samen met andere ambitieze ondernemers voor ons de ideale werkplek op een toegankelijke en informele locatie, regionaal gelegen tussen Eindhoven, Helmond en Veghel.

hans van helvoirt

In januari 2020 gestart als zelfstandig ondernemer. Door de komst van Daan als compagnon in juni 2021 kwam er een droom uit waar Hans stapsgewijs naar toe had gewerkt.

Bij Hans is het vak er met de paplepel ingegoten. Daardoor heeft hij een heldere kijk op de constructie en heeft hij snel een goed beeld van de benodigde constructie van een gebouw. Door het volgen van studies maar ook door het aangaan van uitdagingen is Hans een ervaren constructeur waarbij de gebaande paden niet altijd de beste oplossing zijn. Hij zal altijd kijken naar verbeteringen door niet direct te accepteren zonder oorzaak. Hij zoekt altijd naar de meest praktische en economische oplossing zonder het beoogde beeld van de architect en opdrachtgever te verliezen.

daan de jager

Voor Daan was het in juni 2021 een logische stap om de samenwerking met Hans aan te gaan als zelfstandig ondernemer. Na jaren samengewerkt te hebben als collega’s wist Daan dat deze mogelijkheid op het juiste moment kwam.

Daan maak je niet gek, hij houdt altijd het overzicht en zal in hectische tijden altijd rustig blijven tegen iedereen. Daan staat open voor andere oplossingen en is altijd nieuwsgierig naar innovaties.
Hij is praktisch, heeft veel ervaring en heeft een scherp oog voor details.
© D&H Adviesbureau BV. Alle rechten voorbehouden