Wie zijn wij


In juni 2021 zijn wij Daan en Hans (D&H) een adviesbureau voor bouwconstructies opgestart. Wat wij doen is voor de meeste wel bekend, maar wie wij zijn kom je pas achter op het moment dat we een keer aan tafel zitten. Als particuliere opdrachtgever in de woningbouw zal je in veel gevallen niet bij de constructeur aan tafel komen zitten. Je spreekt de constructieve uitgangspunten door met je bouwkundig tekenaar of de architect die dat dan weer met ons afstemt. Daarom stellen wij ons op deze manier even voor.

Daan de Jager:

“Daan maak je niet gek, hij houd altijd het overzicht en zal in hectische tijden altijd rustig blijven tegen iedereen. Daan staat altijd open voor andere oplossingen en is altijd nieuwsgierig naar innovaties. Hij is praktisch, heeft veel ervaring en heeft een scherp oog voor details.”

Hans van Helvoirt:

Ik ben in januari 2020 voor mezelf begonnen en vanaf 1 juni werk ik samen met m’n compagnon aan ons nieuwe bedrijf. Een droom waar ik in de voorgaande jaren stapsgewijs naar toe heb gewerkt. Door het volgen van studies maar vooral door het niet accepteren van dingen die gewoon zo zijn zoals ze zijn. Zoeken naar de oorzaak of reden er achter. Dan kan je het pas accepteren dat het zo is of het verbeteren van de oplossing. Anders blijf je maar doen wat je altijd gedaan hebt, en daar ben je snel klaar mee.

“Bij Hans is het vak er met de paplepel ingegoten. Daardoor heeft hij een heldere kijk op de constructie en heeft hij snel een goed beeld van de benodigde constructie van een gebouw. Hij zoekt altijd naar de meest praktische en economische oplossing zonder het beoogde beeld van de architect en opdrachtgever te verliezen. Ondanks zijn ervaring wil hij zichzelf met aanvullende studies continu verbeteren.”